concert: Warmduscher in Paradiso op VRIJDAG 04 DECEMBER 2020

  • Warmduscher
    Eurosonic Noorderslag 2018 - Woensdag
    © Anne-Marie Kok
  • Warmduscher
    Eurosonic Noorderslag 2018 - Woensdag
    © Anne-Marie Kok
VR.
04 DEC
WARMDUSCHER Kleine Zaal, 22:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Warmduscher
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Warmduscher in Paradiso
Tickets Warmduscher:
vr 04 dec
Paradiso, Amsterdam
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

Zet de leden van opvallende bands als Fat White Family, Insecure Men en Paranoid London bij elkaar en het onontkoombare resultaat is Warmduscher. Het eigenzinnige vijftal brengt vanaf de oprichting in 2014 genres als noise, funk, garagepunk en elektronica samen in een bizar en chaotisch geheel. Ook bouwen ze sindsdien aan een live-reputatie die met de dag indrukwekkender wordt. Op het vorig jaar uitgekomen album ‘Tainted Lunch’ zijn gastbijdragen van Iggy Pop en Kool Keith te horen, maar is het vooral noemenswaardig dat Warmduscher wederom een onweerstaanbaar vuige plaat neer heeft gezet.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Warmduscher in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Warmduscher

Foto Warmduscher te Down The Rabbit Hole 2018 - Vrijdag Foto Warmduscher te Down The Rabbit Hole 2018 - Vrijdag Foto Warmduscher te Eurosonic Noorderslag 2018 - Woensdag Foto Warmduscher te Eurosonic Noorderslag 2018 - Woensdag Foto Warmduscher te Down The Rabbit Hole 2018 - Vrijdag Foto Warmduscher te Eurosonic Noorderslag 2018 - Woensdag
 
Bekijk alle 9 foto's van Warmduscher

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals