concert: Jeremy Loops in Openlucht Theater Amsterdamse Bos (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Jeremy Loops
    Jeremy Loops - 23/02 - Melkweg
    © Saar de Graaf
  • Jeremy Loops
    Jeremy Loops - 23/02 - Melkweg
    © Saar de Graaf


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jeremy Loops in Openlucht Theater Amsterdamse Bos) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
03 AUG
JEREMY LOOPS 20:00 uur Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
2020
Hoofdprogramma Jeremy Loops

EXTRA INFORMATIE

Speciaal voor jullie brengen we de warmte van de Zuid-Afrikaanse zon naar het Amsterdamse bos met de komst van Jeremy Loops op maandag 3 augustus! Vergezeld door zijn akoestische gitaar, mondharmonica, ukelele en natuurlijk zijn looppedaal zal hij het bostheater overgieten met zijn aanstekelijke folkpop liedjes! Met één voetomdraai tovert Jeremy Loops de eclectische sound uit de boxen waar hij zo bekend om staat en dan wordt het lastig om stil te zitten. Zoals bijvoorbeeld bij instant wereldhit ‘Down South’, het nummer dat zijn grote doorbraak betekende. Dit zijn de avonden waarvan je hoopt dat ze nooit zullen eindigen en die een bezoek aan Live At Amsterdamse Bos zo bijzonder maken!

Foto's van Jeremy Loops

Foto Jeremy Loops te Jeremy Loops - 30/10 - Paradiso Foto Jeremy Loops te Jeremy Loops - 30/10 - Paradiso Foto Jeremy Loops te Jeremy Loops - 23/02 - Melkweg Foto Jeremy Loops te Jeremy Loops - 23/02 - Melkweg Foto Jeremy Loops te Jeremy Loops - 23/02 - Melkweg Foto Jeremy Loops te Jeremy Loops - 30/10 - Paradiso
 
Bekijk alle 51 foto's van Jeremy Loops

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden