concert: Avi Kaplan in TivoliVredenburg op MAANDAG 16 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Avi Kaplan in TivoliVredenburg) verplaatst naar woensdag 10 november 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
16 NOV
AVI KAPLAN Pandora, 20:45 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Avi Kaplan
Toegang € 23,35

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse singer-songwriter Avi Kaplan begon zijn carrière in de a-capellaband Pentatonix, waar hij met zijn lage stem de rol van bas vervulde, maar ook geregeld de leadzang voor zijn rekening nam. In 2017 verliet Kaplan de groep en sindsdien bouwt hij aan een solocarrière met totaal ander materiaal dan de Pentatonix-covers. Op zijn eerste twee ep’s Sage And Stone (2017) en I’ll Get By (2020) blijkt hij een spirituele folkartiest te zijn die doet denken aan Fleet Foxes of Hozier, maar ook (op het dreigende Change Is On The Rise) aan gospel doet. De oude ziel die in Kaplan huist krijgt eindelijk de ruimte!

Gerelateerde concerten