concert: Boogie Monster / Hilltop Howlers in DRU-Cultuurfabriek op VRIJDAG 17 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Boogie Monster
    Zwarte Cross Festival 2019 - Zondag
    © Serge Hasperhoven
  • Boogie Monster
    Zwarte Cross Festival 2019 - Zondag
    © Serge Hasperhoven


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Boogie Monster / Hilltop Howlers in DRU-Cultuurfabriek) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
17 APR
BOOGIE MONSTER / HILLTOP HOWLERS Popzaal, 20:30 uur DRU-Cultuurfabriek, Ulft
2020

EXTRA INFORMATIE


Onvervalste rootsmuziek rechtstreeks uit The Boogie Barn, een repetitie schuur gebouwd uit dikke veldkeien en afgepelde boomstammen die op een diep verscholen plek in de Achterhoek staat. Op deze plek werden de nummers van de band geschreven, geoefend en opgenomen en nu ligt er een gloednieuwe plaat ‘Gloria’ die de ziel van die Boogie Barn in zich draagt. Southern Rock & Soul uit het oosten van het land. Muzikaal gezien ergens in het grensgebied tussen The Black Crowes, Rolling Stones en Lynyrd Skynyrd.

Met voormalige bandleden van: Jovink, Automatic Sam, Bloody Honkies en Backcorner Boogie Band.

Als opener zal Boogie Monster aantreden met een uniek recept van groovy rock ‘n roll. Dat is swingende pop met een scheutje blues en een snufje soul. Met een boogie hier en een shuffle daar garandeert Boogie Monster altijd een energieke liveshow. Knallende en catchy songs, soepeltjes afgevuurd vanuit de heupen.

Foto's van Boogie Monster, Hilltop Howlers

Foto Boogie Monster te Ribs & Blues 2022 Foto Boogie Monster te Zwarte Cross Festival 2019 - Zondag Foto Boogie Monster te Zwarte Cross Festival 2019 - Zondag Foto Boogie Monster te Zwarte Cross Festival 2019 - Zondag Foto Boogie Monster te Ribs & Blues 2022 Foto Boogie Monster te Ribs & Blues 2022
 
Bekijk alle 9 foto's van Boogie Monster
Bekijk alle 4 foto's van Hilltop Howlers

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws