concert: Eric Steckel in DRU-Cultuurfabriek op ZONDAG 15 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Eric Steckel
    Bospop 2014 - dag 1
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Eric Steckel in DRU-Cultuurfabriek) verplaatst naar vrijdag 15 april 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
15 MRT
ERIC STECKEL Popzaal, 15:30 uur DRU-Cultuurfabriek, Ulft
2020
Hoofdprogramma Eric Steckel

EXTRA INFORMATIE


Eric Steckel is momenteel één van de snelst groeiende gitaarvirtuozen in de blues- en rockwereld. Al meer dan twintig jaar toert hij onafgebroken de wereld over met zijn energieke en soulvolle blues. Steckel, die ook wel de jongste veteraan van de bluesrock wordt genoemd, wordt bejubeld door bluesgrootheden als Walter Trout en John Mayall en stelt live nooit teleur!

Voorjaar van 2020 doet hij Europa weer aan en dan mag een show in zijn naar eigen zeggen “favorite sounding venue“ in Ulft natuurlijk niet ontbreken! Verwacht een avond vol energiek gitaarspel met een authentieke bluessound. Een must see voor fans van Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix en Joe Bonamassa.

Foto's van Eric Steckel

Foto Eric Steckel te Bospop 2014 - dag 1 Foto Eric Steckel te Bospop 2014 - dag 1
 
Bekijk alle 2 foto's van Eric Steckel

Gerelateerde festivals