concert: Lauren Ruth Ward + The Blank Tapes (duo) in V11 op VRIJDAG 15 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Lauren Ruth Ward
    Lauren Ruth Ward - 18/03 - TivoliVredenburg
    © Dimitri Hakke
  • Lauren Ruth Ward
    Lauren Ruth Ward - 18/03 - TivoliVredenburg
    © Dimitri Hakke


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Lauren Ruth Ward + The Blank Tapes (duo) in V11) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
15 MEI
LAUREN RUTH WARD + THE BLANK TAPES (DUO) 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2020
Hoofdprogramma Lauren Ruth Ward
Voorprogramma The Blank Tapes

EXTRA INFORMATIE

Lauren Ruth Ward is een kleurrijk en veelzijdig figuur… en dan hebben we het niet slechts over de regenboog in haar haren! Wards muzikale roots liggen verspreid over het gehele spectrum van de popmuziek. De 60’s rock van The Doors en Janis Joplin (luister eens naar Blue Collar Sex Kitten), de mainstream pop van eind jaren negentig (ze deed auditie voor talentenjacht The Voice in 2012) en de confessionele indierock van Liz Phair en Kristin Hersh.

The charismatische Ward is een podiumdier van de bovenste plank: spelen met rasartiesten als Eddie Vedder, Shirley Manson en Karen O blijkt wat dat betreft een snelcursus te zijn geweest. Haar puntige liedjes weerklinken als geheimen voor vreemden, vertolkt met zwarte humor, kwetsbaarheid en weerbarstigheid.

Foto's van Lauren Ruth Ward, The Blank Tapes

Foto Lauren Ruth Ward te Lauren Ruth Ward - 18/03 - TivoliVredenburg Foto Lauren Ruth Ward te Lauren Ruth Ward - 18/03 - TivoliVredenburg Foto Lauren Ruth Ward te Lauren Ruth Ward - 18/03 - TivoliVredenburg Foto Lauren Ruth Ward te Lauren Ruth Ward - 18/03 - TivoliVredenburg Foto Lauren Ruth Ward te Lauren Ruth Ward - 18/03 - TivoliVredenburg Foto Lauren Ruth Ward te Lauren Ruth Ward - 18/03 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 17 foto's van Lauren Ruth Ward