concert: Jeroen van Vliet Moon Trio in Bimhuis op VRIJDAG 10 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jeroen van Vliet Moon Trio in Bimhuis) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
10 APR
JEROEN VAN VLIET MOON TRIO 20:30 uur Bimhuis, Amsterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

In het Moon Trio van pianist Jeroen van Vliet draait alles om de kracht van de eenvoud. Akoestische piano, contrabas en drums komen tot hun volle recht dankzij kernachtige composities en subtiel gebruik van elektronische effecten. De basis is de onmiskenbare groove van bassist Cord Heineking en drummer Mark Schilders.

Jeroen van Vliet staat bekend als ‘een van de meest lyrische jazzpianisten van Nederland’ (de Volkskrant), een ‘meester van de nuance’ (Trouw) en een toonkunstenaar die een sterk gevoel voor melodie en harmonie combineert met avontuur en experiment. Hij maakte naam in de band van saxofonist Paul van Kemenade en speelde met Fender Rhodes een onderscheidende rol in Eric Vloeimans’ Gatecrash en Kytecrash. In 2014 won hij de Buma Boy Edgar Prijs.

‘Jeroen van Vliet, Cord Heineking en Mark Schilders zijn Maanmannen die Alice naar haar Wonderland vergezellen. Waar ze niet in contact komen met een pratend konijn, maar hun eigen weg zoeken en vinden’ (JazzNu).

Gerelateerd nieuws