concert: Jazz Club: Tineke Postma & Francien Van Tuinen In Heart To Heart in Concertgebouw (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jazz Club: Tineke Postma & Francien Van Tuinen In Heart To Heart in Concertgebouw) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
03 JUL
JAZZ CLUB: TINEKE POSTMA & FRANCIEN VAN TUINEN IN HEART TO HEART Koorzaal, 21:30 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

Jazz Club
Een langgekoesterde wens komt uit in Heart to Heart, de samenwerking tussen saxofoniste Tineke Postma en vocaliste Francien van Tuinen. Op uitnodiging van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw maakten de 'leading ladies' van de Nederlandse jazz een veelzijdig duoprogramma. In de Jazz Club dikken ze dit in tot een intieme, maar niet minder swingende show voor kwartet.

Tineke Postma & Francien van Tuinen
Tineke Postma is internationaal actief als bandleider, solist en gastmusicus bij grootheden als Dianne Reeves en Esperanza Spalding. Op International Jazz Day 2019 spetterde ze nog samen met Herbie Hancock. Francien van Tuinen bracht onder meer het succesvolle album Cool Voice uit en heeft haar eigen stemmenfestival Voois. Ze schrijft ook eigen liedteksten, waarvan een deel te horen is tijdens Heart to Heart. Centraal in Heart to Heart staat poëzie, en dan vooral die van de Chileense dichter Pablo Neruda. Zijn werk gaat voor Postma over ‘heel fundamentele menselijke gevoelens.’ Op haar Edisonwinnende album The Dawn of Light nam ze al een Neruda-lied op. Vandaag volgt er meer. Op piano hoort u Nathalie Loriers, op contrabas Nic Thys.

Gerelateerde concerten