concert: Caravan Palace in Ancienne Belgique (AB) op VRIJDAG 20 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Caravan Palace in Ancienne Belgique (AB)) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
20 MRT
CARAVAN PALACE Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2020
Hoofdprogramma Caravan Palace

EXTRA INFORMATIE

Caravan Palace is een opvallende Franse en best dansbare act. Ze zijn al zo'n tien jaar actief met hun swingende mélange van jazz en electronica, hi-tech en zang. En ze nemen hun tijd voor telkens weer gesofisticeerde releases: nu pas 'Miracle!' klaar met een nieuwe cd en een passage deze zomer op het heerlijke Esperanzah-festival. Hun inspiratiebronnen reiken van Django Reinhardt tot Daft Punk, en dat merk je zeker live ook aan hun unieke vibe.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws