concert: The Legends We've Lost in Openlucht Theater Amsterdamse Bos (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Legends We've Lost in Openlucht Theater Amsterdamse Bos) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
23 MEI
THE LEGENDS WE'VE LOST 20:00 uur Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
2020

EXTRA INFORMATIE

De opvolger van A Tribute To 2016! David Bowie, George Michael, Prince, Maurice White (Earth Wind & Fire) en Glenn Frey (Eagles) krijgen gezelschap van Michael Jackson, Aretha Franklin en Whitney Houston! Dat betekent nog meer hits en nog meer meezingen in 2020 met The Legends We’ve Lost! Een groots muzikaal eerbetoon in een ruim twee uur durende non-stop show op vrijdag 22 en zaterdag 23 mei aan zij die ons ontvielen.