concert: Jazz Club: Tutu Puoane Met Music & Words in Concertgebouw op VRIJDAG 21 AUGUSTUS 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jazz Club: Tutu Puoane Met Music & Words in Concertgebouw) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
21 AUG
JAZZ CLUB: TUTU PUOANE MET MUSIC & WORDS Koorzaal, 19:30 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

Tutu Puoane
Tutu Puoane zingt in jazzclubs én met orkesten. In het Engels, Zulu én Nederlands. De Zuid-Afrikaanse woont al vele jaren in België maar treedt op tot ver buiten de landsgrenzen. Recent speelde ze in de muziektheaterproductie Dear Winnie. Met het Brussels Jazz Orchestra bracht ze het album We Have A Dream uit. Na een succesvol project rondom Joni Mitchell, brengt ze nu een ode aan dichteres Lebogang Mashile. Met vaste pianist Ewout Pierreux laat ze in Music & Words poëzie en muziek samensmelten. Vrolijk, ontroerend en dynamisch.

Music & Words
‘Lebogang Mashile is een muze voor pianist Ewout Pierreux en mij’, schreef Tutu Puoane op facebook. Samen componeerden ze liederen bij de krachtige gedichten van deze actrice en schrijfster. Resultaat is een gloeiend, aanstekelijk programma. Met bassist Clemens van der Feen en drummer Dré Pallemaerts maakt Puoane elk concert onvergetelijk.