concert: Benjamin Hermans Japanese Jazz Club in Concertgebouw (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Benjamin Hermans Japanese Jazz Club in Concertgebouw) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
07 AUG
BENJAMIN HERMANS JAPANESE JAZZ CLUB Koorzaal, 19:30 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Benjamin Herman Trio

EXTRA INFORMATIE

Benjamin Herman
Japan is gek op saxofonist Benjamin Herman en die liefde is wederzijds. Met en zonder zijn New Cool Collective trad hij er al veelvuldig op. Tijd voor een ode in concertvorm. Deze zomer brengt Herman met bassist Thomas Pol en drummer Joost Patocka de swingendste Japanse muziek naar onze Jazz Club. Tijdens het Murakami Festival in 2018 speelde het Benjamin Herman Trio al een Japans-georiënteerde set. ‘Nummers van zangeres Hibari Misora, stukken uit anime- en andere films, maar ook de muziek uit Godzilla. Allerlei genres door elkaar, en dan in een jazzversie.’ Nu komt daar ook een breed gamma aan Japanse jazz bij.

Japanese Jazz Club
‘Japan is enorm jazz-minded, al sinds de jaren twintig. De jazz is daar heel veelomvattend – groter nog dan bij ons. Er wordt enorm veel interessante muziek gemaakt. Dit jaar duik ik daar nog extra in, vanwege de Olympische Spelen.’ Herman is trouwens ook Japans aan het leren. ‘Krankzinnig moeilijk. Ik ben al vier jaar bezig en kan er nog niks van. Ja, de weg naar de wc vragen, maar dat is het wel zo’n beetje.’

Gerelateerde concerten