concert: From Russia With Love: Kliphuis En Kramer In Jazzy Classics in Concertgebouw (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (From Russia With Love: Kliphuis En Kramer In Jazzy Classics in Concertgebouw) verplaatst naar woensdag 28 juli 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
04 AUG
FROM RUSSIA WITH LOVE: KLIPHUIS EN KRAMER IN JAZZY CLASSICS Kleine Zaal, 20:00 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

From Russia with Love
From Russia with Love: de titel van het nieuwe 'genre-bending' programma van violist Tim Kliphuis. Over de hele wereld maakt hij furore met zijn improvisaties, waarin klassiek, jazz en wereldmuziek hand in hand gaan. Vandaag zijn dat onder meer Tsjaikovski’s Dans van de Suikerboonfee en Midnight in Moscow van componist Solovjov-Sedoj. In Donkere ogen worden zwarte, hartstochtelijke maar ook verraderlijke ogen bezongen.

Kliphuis, Kramer en De Boer
Rechtstreeks uit Rusland komt pianist Daniël Kramer, die her en der grote jazzfestivals organiseert. Hij werkte al geregeld samen met Kliphuis, en vandaag worden ze vergezeld door contrabassist Benjamin de Boer. Van hun tocht door Rusland maken ze een wereldreis, waarin ook Gershwin, Grappelli en Chopin aanhaken. Van Kliphuis zelf klinkt onder meer Lucy’s Waltz, van Kramer Strange Blues. Klassiekers en nieuw werk met een jazzy twist.

Gerelateerde concerten