concert: Jazz Club Met Bert Van Den Brink: Bert’s Bytes in Concertgebouw op VRIJDAG 24 JULI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jazz Club Met Bert Van Den Brink: Bert’s Bytes in Concertgebouw) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
24 JUL
JAZZ CLUB MET BERT VAN DEN BRINK: BERT’S BYTES Koorzaal, 21:30 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Bert van den Brink

EXTRA INFORMATIE

Jazz Club met Bert van den Brink
‘Multitoetsenist’ Bert van den Brink viert zijn 62ste verjaardag in de Jazz Club. En u bent uitgenodigd. Op dit feestje wordt niet in een kring gezeten, maar met de voeten (of meer) meebewogen. Pianist Van den Brink werkt in bijna alle muziekgenres, met grootheden zo divers als Chet Baker, Gino Vanelli en Thomas Oliemans. Solo mixt hij al zijn interesses samen, op het moment zelf, op gevoel. Proosten mag!

Bert’s Bytes
Vanuit zijn huis geeft Bert van den Brink al jaren wekelijks live-concerten: Bert’s Bytes. Vele fans weten zijn internetkanaal te vinden voor een steeds weer verrassende improvisatie. Op piano en accordeon, met eigen composities en inspiratiebronnen uit jazz, pop en meer. De Boy Edgar Prijs-winnaar komt op zijn verjaardag naar de Jazz Club voor een feestelijke Bert’s Bytes In Real Life.