concert: Novastar Solo in Concertgebouw op WOENSDAG 20 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Novastar
    Novastar - 8/3 - Melkweg
    © Marcel Poelstra
  • Novastar
    Novastar - 8/3 - Melkweg
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Novastar Solo in Concertgebouw) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
20 MEI
NOVASTAR SOLO Kleine Zaal, 20:15 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Novastar

EXTRA INFORMATIE

Novastar Solo
In 2020 gaat Novastar terug naar de essentie. Na een uitgebreide clubtour en festivalzomer met band gaat Joost Zweegers nu terug naar zijn roots. Solo spelen is wat hij het liefste doet. Terug naar de schrijfversie, de songs uitgekleed en puur. Op het podium staat een vleugel en een halve cirkel gitaren. Door die eerlijkheid en naaktheid komen de nummers helemaal tot hun recht. Zo werden ze ook geschreven, meestal in het diepst van de nacht.

In The Cold Light of Monday
Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers. Voorbeelden zijn er genoeg: Mars Needs Woman, Because, Cruel Heart, Lost & Blown Away, The Best is Yet to Come en natuurlijk de bloedmooie klassieker Wrong. In het najaar van 2018 verscheen In The Cold Light of Monday. De herfst en winter waarin de plaat in Brighton werd opgenomen, schemeren duidelijk door in songs die warmte, tederheid en artistieke vrijheid uitstralen. Nieuwe singles als Holly, Cruel Heart en Word’s Out zijn instant herkenbaar als grote Novastar.

Foto's van Novastar

Foto Novastar te Novastar - 16/12 - TivoliVredenburg Foto Novastar te Novastar - 01/05 - Paard Foto Novastar te Rock Zottegem 2015 Foto Novastar te Bospop 2015 - Zaterdag Foto Novastar te Novastar - 01/05 - Paard Foto Novastar te Best Kept Secret 2022 - zondag
 
Bekijk alle 142 foto's van Novastar

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws