concert: Margriet Sjoerdsma & Martin Fondse: This Is (Not) The End in Concertgebouw (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Margriet Sjoerdsma & Martin Fondse: This Is (Not) The End in Concertgebouw) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
16 APR
MARGRIET SJOERDSMA & MARTIN FONDSE: THIS IS (NOT) THE END Koorzaal, 20:15 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

This Is (Not) The End
This Is (Not) The End is een bijzonder concert waarin twee muzikale krachten worden gebundeld. Liedjesmaker Margriet Sjoerdsma, ook wel bekend als ODELION, en pianist Martin Fondse staan voor het eerst samen op het podium. Sierlijke melodieën, rijke harmonieën en een prachtige stem komen samen in een concert vol folk, klassiek, jazz en pop. Een programma over (on)eindigheid; ieder einde is een nieuw begin.

Margriet Sjoerdsma en Martin Fondse
Margriet Sjoerdsma en Martin Fondse: ze zijn beiden multi-instrumentalisten en verkennen de akoestische en elektronische mogelijkheden van hun instrumenten. Ze klinken zowel klein en verstild als orkestraal. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een aanrader voor liefhebbers van bijvoorbeeld Sufjan Stevens, Patrick Watson en Lamb.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!