concert: Jennie Lena in Concertgebouw op VRIJDAG 10 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jennie Lena in Concertgebouw) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
10 APR
JENNIE LENA Kleine Zaal, 20:15 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Jennie Lena

EXTRA INFORMATIE

Jennie Lena's rauwe zangtalent is echt en ongepolijst, recht uit het hart. Je voelt zowel haar kracht als haar gevoeligheid, of ze nou op het podium staat of ernaast. Jennie groeide op in een familie van muzikanten. Van haar overgrootvader tot haar moeder: er werd gezongen of een instrument bespeeld.
Ze werd beïnvloed door een rijk pallet aan muzikale stijlen: Soul, R&B, Jazz, Hiphop, Gospel, Funk en Blues. Ze sloot deze stijlen in haar hart en dat hoor je onmiskenbaar terug in haar geweldige stem en songwriting. Haar muziek balanceert voortdurend op de grens tussen pijn en hoop en daarmee zingt Jennie Lena recht je hart binnen. Vanavond presenteert ze in de Kleine Zaal haar nieuwe album, dat werd geproduceerd door Frank McComb. Een album waarop Jennie terugkeert naar haar roots: in depth soul & blues.

Foto's van Jennie Lena

Foto Jennie Lena te Joss Stone - 1/2 - Paradiso Foto Jennie Lena te Joss Stone - 1/2 - Paradiso Foto Jennie Lena te Joss Stone - 1/2 - Paradiso
 
Bekijk alle 3 foto's van Jennie Lena

Gerelateerd nieuws