concert: Life in Merleyn (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Life
    Paléo Festival 2019
    © Melanie Lemahieu
  • Life
    Paléo Festival 2019
    © Melanie Lemahieu


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Life in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
20 MEI
LIFE 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma Life

EXTRA INFORMATIE

De vier leden van LIFE, afkomstig uit de Engelse stad Hull, maken een opgefokte en snelle mix van punk, garagerock, post-punk. Het debuutalbum uit 2017 draagt de cynische titel ‘Popular Music’ en viel in de smaak bij zowel critici als fans. Vooral door de opvallende en venijnige zang van Mez Green.

Na uitgebreide tournees met muzikale bloedverwanten en vrienden van Slaves en IDLES verscheen in 2019 hun tweede album ‘A Picture of Good Health’. Wederom een ironische reflectie op de muziekindustrie, vol sociaal commentaar en boordevol opgekropte energie. Het album werd geproduceerd door Luke Smith (Foals). LIFE is een aanrader voor liefhebbers van SHAME, Fountaines DC, Slaves, IDLES.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Life

Foto Life te Paléo Festival 2019 Foto Life te Left of the Dial 2019 Foto Life te Nouvelle Prague 2018 Foto Life te Left of the Dial 2019 Foto Life te Left of the Dial 2019 Foto Life te Left of the Dial 2019
 
Bekijk alle 18 foto's van Life

Gerelateerde festivals