concert: Orkesta Mendoza in Paard op ZONDAG 10 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Orkesta Mendoza in Paard) verplaatst naar woensdag 23 september 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
10 MEI
ORKESTA MENDOZA Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2020
Hoofdprogramma Orkesta Mendoza

EXTRA INFORMATIE

Gevormd rondom bandleider Sergio Mendoza is Orkesta Mendoza een genot voor elke liefhebber van alles wat Spaanstalig aanvoelt. Je waant je bij de eerste klanken al in Midden-Amerika met een koude cerveza en wat amigos om je heen. Sergio is geboren op de grens van de VS en Mexico en dat klinkt door in zijn muziek. Een mix van cumbia, mariachi en r&b. Denk aan een act als XIXA maar iets minder duister. Eerder speelde de orkestleider al in Calexico en Devotchka maar Mendoza speelt nu ook al een aantal jaar met zijn eigen orkest. Op 10 mei komt het collectief naar onze Kleine Zaal.