concert: David Benjamin in Paard op ZONDAG 13 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • David Benjamin
    De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (David Benjamin in Paard) verplaatst naar zondag 19 april 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
13 SEP
DAVID BENJAMIN Paard Café, 21:00 uur Paard, Den Haag
2020
Hoofdprogramma David Benjamin

EXTRA INFORMATIE

David Benjamin hing de filmcamera in 2014 aan de wilgen en besloot het over een andere boeg te gooien. De studie aan de filmacademie werd opgezegd en de muzikantendroom werd nagejaagd. Nu, zes jaar later is gebleken dat dit niet voor niets is geweest. Met Lost Frequencies samen wordt een wereldhit gescoord en er wordt een 3fm Award gewonnen. Dit allemaal wel een tijdje terug. Nu is David Benjamin terug met een nieuw album op zak en een hoop goede moed. Op 13 september staat de singer-songwriter in het Paardcafé.

Foto's van David Benjamin

Foto David Benjamin te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso Foto David Benjamin te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso Foto David Benjamin te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso Foto David Benjamin te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso
 
Bekijk alle 4 foto's van David Benjamin

Gerelateerd nieuws