concert: Margriet Sjoerdsma / Martin Fondse - This is not the end in Nijend 24 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Margriet Sjoerdsma / Martin Fondse - This is not the end in Nijend 24) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
04 APR
MARGRIET SJOERDSMA / MARTIN FONDSE - THIS IS NOT THE END 20:00 uur Nijend 24, Anderen
2020
Toegang 17,50

EXTRA INFORMATIE

This Is (Not) The End is een bijzonder concert waarin twee muzikale krachten worden gebundeld. Liedjesmaker Margriet Sjoerdsma, ook wel bekend als ODELION, en pianist Martin Fondse staan voor het eerst samen op het podium. Sierlijke melodieën, rijke harmonieën en een prachtige stem komen samen in een concert vol folk, klassiek, jazz en pop. Een programma over (on)eindigheid; ieder einde is een nieuw begin.Margriet Sjoerdsma en Martin Fondse: ze zijn beiden multi-instrumentalisten en verkennen de akoestische en elektronische mogelijkheden van hun instrumenten. Ze klinken zowel klein en verstild als orkestraal. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een aanrader voor liefhebbers van bijvoorbeeld Sufjan Stevens, Patrick Watson en Lamb.