concert: Bömbers in Effenaar op ZONDAG 20 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bömbers in Effenaar) verplaatst naar zondag 19 december 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
20 DEC
BÖMBERS Kleine zaal, 19:30 uur Effenaar, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Bömbers

EXTRA INFORMATIE

Ex-Immortal frontman Abbath eert Lemmy van Motörhead

Wie kan het beste in een eerbetoon aan een van de grootste badasses uit de afgelopen veertig jaar rock 'n roll zingen, dan een van de grootste badasses van nu? Oftewel: Abbath Doom Occulta, ook bekend als een van de oprichters van de blackmetalband Immortal en frontman van zijn eigen band Abbath, geeft een saluut aan Lemmy Kilmister en zijn Motörhead. Verwacht dus net zo'n schuurpapieren versies van 'Killed By Death', 'Overkill' en 'Orgasmatron' als de originelen.

Gerelateerde concerten