concert: MGLA in Het Bolwerk op DONDERDAG 07 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (MGLA in Het Bolwerk) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
07 MEI
MGLA 19:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2020
Hoofdprogramma MGLA
Voorprogramma Mord’a’stigmata
Toegang vvk 20 zaal 23

EXTRA INFORMATIE

De Poolse weersomstandigheden kunnen extreem zijn. Vooral de mist is onverbiddelijk. En laat dat nou juist de weersverwachting voor donderdag 7 mei zijn. Want de black metal van Mgła is koud, krasserig en meeslepend.

De band is in het thuisland al een paar jaar met een enorme opmars bezig; daar verkoopt men grote zalen uit. Nu moet ook de rest van de wereld eraan geloven. Deze Europese tournee in mei is de eerste sinds het vorig jaar verschenen Age Of Excuse, de opvolger van het in 2015 verschenen doorbraakalbum Exercises In Futility.
Op deze avond zal Mgła (jawel, Pools voor mist) zichzelf in leer en Het Bolwerk in nevelen hullen!

Gerelateerde festivals