concert: Jennie Lena in Het Bolwerk op ZATERDAG 02 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jennie Lena in Het Bolwerk) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
02 MEI
JENNIE LENA 21:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2020
Hoofdprogramma Jennie Lena
Toegang vvk 15 zaal 18

EXTRA INFORMATIE

Jennie Lena 'stands out!'. Haar rauwe zangtalent is echt en ongepolijst, recht uit het hart. Je voelt zowel haar kracht als haar gevoeligheid, of ze nou op het podium staat of ernaast.



De definitieve doorbraak bij het grote publiek volgde na haar auditie bij The Voice of Holland in 2015. Haar ‘blind audition’ met het nummer Who’s Loving You ging onmiddellijk viral. De video is inmiddels meer dan 30 miljoen keer bekeken. Op haar album, getiteld To Be Honest, combineert ze soul en gospelkoren met akoestische instrumenten en hiphopbeats. Ze schreef, produceerde en coproduceerde dit album in Amsterdam, Los Angeles en New York.

Foto's van Jennie Lena

Foto Jennie Lena te Joss Stone - 1/2 - Paradiso Foto Jennie Lena te Joss Stone - 1/2 - Paradiso Foto Jennie Lena te Joss Stone - 1/2 - Paradiso
 
Bekijk alle 3 foto's van Jennie Lena

Gerelateerd nieuws