concert: Donnie (NL) in Het Bolwerk (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Donnie (NL)
    Vestrock 2019
    © Eva Ruiten
  • Donnie (NL)
    Lowlands 2019 - Vrijdag
    © Anne-Marie Kok


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Donnie (NL) in Het Bolwerk) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
26 APR
DONNIE (NL) 15:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2020
Hoofdprogramma Donnie (NL)
Toegang vvk 10 zaal 13

EXTRA INFORMATIE

Donnie is de man van money en vlees. Maradonnie. Hij staat bekend om zijn vindingrijke wordplay, de track ‘Snelle Planga’ en zijn album ‘Mannelogie’. Dat werd een van de meest succesvolle hiphopreleases van 2015, dankzij tracks als ‘Batras’ en ‘Wubbe Ockels’.

Daarna volgden onder meer ‘Loei Ordinair’ en ‘BFMJT’, waarmee Don nog sneller richting de top ging. Bas Bron van De Jeugd produceerde zijn beats. In 2019 dropt Donnie zijn album ‘Door Het Licht’, met daarop tracks als ‘Barry Hayze’ en ‘Kwijt’. Direct na de release tourde hij door Nederland en België.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Donnie (NL)

Foto Donnie (NL) te Donnie (NL) - 25/01 - Paradiso Foto Donnie (NL) te Donnie - 11/4 - TivoliVredenburg Foto Donnie (NL) te Dauwpop 2019 Foto Donnie (NL) te Life I Live 2019 Foto Donnie (NL) te 3voor12 Song van het Jaar 2018 Foto Donnie (NL) te Lowlands 2019 - Vrijdag
 
Bekijk alle 37 foto's van Donnie (NL)

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws