concert: LIFE+ Romero in Rotown op DONDERDAG 27 OKTOBER 2022

  • Life
    Left of the Dial 2019
    © Parcifal Werkman
  • Life
    Paléo Festival 2019
    © Melanie Lemahieu
DO.
27 OKT
LIFE+ ROMERO 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma Life
Voorprogramma Romero

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 27 oktober 2022.
Dat is 488 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets LIFE+ Romero in Rotown
DEZE LIFE+ Romero TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 27 okt
Rotown, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Je zult het misschien niet zo snel zeggen van een stel driftige post-punkers uit het Britse plaatsje Hull, maar LIFE is een band die trotseert. Frontman Mez en drummer Stew hebben een achtergrond in het jongerenwerk; ze zagen met eigen ogen hoe de politiek en grote instituten het leven en ambitie langzaam uit komende generaties wurgen. De muziek van LIFE maakt daarom een vuist voor de meest kwetsbare zielen binnen de maatschappij en het is op dat geweldige debuutalbum Popular Music bij elke song goed menens.

We konden ons geen betere artiest wensen om in ’19 het startsignaal van Left of the Dial te laten verzorgen. Vandaar dat we deze bloedintense band uitnodigen voor een eigen clubshow in Rotown. Plus, de band komt met een nieuw album aan genaamd North East Coastal Town en gaat hiermee op tour! LIFE op het podium meemaken is een vrijwillige overgave aan een innerlijke strijd: strijd tegen het pessimisme, tegen de innerlijke demonen.

Foto's van Life, Romero

Foto Life te Left of the Dial 2019 Foto Life te Nouvelle Prague 2018 Foto Life te Left of the Dial 2019 Foto Life te Dauwpop 2023 Foto Life te Dauwpop 2023 Foto Life te Nouvelle Prague 2018
 
Bekijk alle 30 foto's van Life
Bekijk alle 5 foto's van Romero

Leden die hier naar toe zijn geweest