concert: Metropole Orkest & De Jeugd Van Tegenwoordig in Melkweg (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Metropole Orkest
    Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag
    © Linde Dorenbos
  • De Jeugd Van Tegenwoordig
    3FM Awards 2011
    © Arend Jan Hermsen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Metropole Orkest & De Jeugd Van Tegenwoordig in Melkweg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
19 MEI
METROPOLE ORKEST & DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG Rabozaal, 18:00 uur Melkweg, Amsterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

Onder de noemer Metropole Orkest XXL vieren we 75 jaar Metropole Orkest en 50 jaar Melkweg. Van maandag 18 tot en met donderdag 21 mei geeft het orkest elke avond een concert met een toonaangevende artiest of formatie. Op dinsdag 19 mei deelt De Jeugd Van Tegenwoordig het podium met het Metropole Orkest.

Foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig, Metropole Orkest

Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd Van Tegenwoordig - 01/04 - Hedon Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Huntenpop 2009 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd van Tegenwoordig - 19/02 - Rotown Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Dauwpop 2011 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd Van Tegenwoordig - 20/11 - TivoliVredenburg Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd Van Tegenwoordig - 20/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 245 foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig
Bekijk alle 15 foto's van Metropole Orkest

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws