concert: Trevor Daniel in Bitterzoet (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Trevor Daniel in Bitterzoet) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
06 APR
TREVOR DANIEL 20:30 uur Bitterzoet, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Trevor Daniel

EXTRA INFORMATIE

De vijfentwintigjarige zanger, rapper en producer Trevor Daniel uit Houston, Texas is sinds jonge leeftijd bezig met muziek. In oktober 2018 bracht hij zijn eerste EP uit, met hierop het nummer ‘’Falling’’. De track ging viral op TikTok, werd daardoor een internationale hit en is inmiddels miljoenen keren gestreamd op Spotify en YouTube. Trevor’s muziek klinkt als pop met invloeden van hiphop, trap en r&b en als zijn inspiratiebronnen noemt hij artiesten als Post Malone en Blackbear. Op maandag 6 april is hij voor het eerst in Nederland te zien in Bitterzoet in Amsterdam.