concert: El XYZ de Son Bent Braam in TivoliVredenburg op DONDERDAG 17 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (El XYZ de Son Bent Braam in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
17 DEC
EL XYZ DE SON BENT BRAAM Cloud Nine, 20:15 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma El XYZ de Son Bent Braam

EXTRA INFORMATIE

Pianist-componist Michiel Braam schreef Het XIJZ in 1995 voor zijn Bik Bent Braam, de improviserende bigband waarmee hij tot 2012 optrad. Ter gelegenheid van het 25-jarige bestaan bewerkte hij het programma tot een speciale latinversie. Het resultaat, El XYZ de Son Bent Braam, is een 26-delige latinsuite: één deel voor elke letter van het alfabet. De suite wordt uitgevoerd door een 13-koppige latinbigband van Nederlandse topmusici met als kern Braams trio Nos Otrobanda, dat zich specialiseert in Antilliaanse muziek. Denk: mambo, samba, bolero, cha-cha, merengue, calypso, salsa, rumba. Kortom, latin op z’n best.