concert: MOYO en Capibara in Paard op VRIJDAG 13 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (MOYO en Capibara in Paard) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
13 MRT
MOYO EN CAPIBARA Paard Café, 20:30 uur Paard, Den Haag
2020
Hoofdprogramma Capibara MOYO

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

MOYO. Deze band pakt de ballen van Beck en The Strokes en voegt daar de flow van Tash Sultana aan toe. Wat begon als een duo wat muziek wilde maken is uitgegroeid tot een 6-koppige band met synth’s en al. Hun pakkende alternatieve synthpop laten je benen vanzelf bewegen.

Capibara is een driedelige slackerpunk-band uit Den Haag. Hun muziek is een mix tussen relaxte slacker / indierock, noiserock en dansbare punk. Ze zijn geïnspireerd door bands als Idles, Mac DeMarco, Sonic Youth en alles daartussenin!