concert: Guano Apes in Melkweg (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Guano Apes
    Guano Apes - 22/10 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
  • Guano Apes
    Guano Apes - 22/10 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Guano Apes in Melkweg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
03 JUL
GUANO APES Max, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Guano Apes

EXTRA INFORMATIE

Guano Apes behaalde in de jaren negentig de hitlijsten met songs als "Lords of the Boards" en "Open Your Eyes" van debuut 'Proud Like A God'. De plaat wordt gezien als hét doorbraakalbum en dat moet gevierd worden. De band behaalde hun grootste successen met een dynamische sound die aansluiting vond bij fans van grunge, alternatieve rock en nu-metal. In combinatie met de energieke liveshows en sterke frontvrouw Sandra Nasić wisten de Apes een solide livereputatie op te bouwen. Sinds de reunie van de band in 2009 is deze alleen nog maar sterker geworden.

Foto's van Guano Apes

Foto Guano Apes te Bospop 2009 Foto Guano Apes te Guano Apes - 5/2 - 013 Foto Guano Apes te Guano Apes - 5/2 - 013 Foto Guano Apes te Guano Apes - 22/10 - Paradiso Foto Guano Apes te Guano Apes - 22/10 - Paradiso Foto Guano Apes te Guano Apes - 22/10 - Paradiso
 
Bekijk alle 39 foto's van Guano Apes

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden