concert: Freedom's Cool in Doornroosje op ZONDAG 05 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Freedom's Cool in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
05 APR
FREEDOM'S COOL Rode Zaal, 16:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2020

EXTRA INFORMATIE

Vandaag organiseert het Stedelijk Comité 4&5 mei Nijmegen i.s.m. Doornroosje voor de zesde keer het Freedom ‘S Cool Festival.

Leerlingen van scholen voor het voortgezet onderwijs in en om Nijmegen nemen deel aan het Freedom ‘S Cool Festival met eigen composities en teksten die in het teken staan van het thema ‘vrijheid’. Elke school vaardigt één act af. Het staat de leerlingen vrij om een eigen muziekstijl te bepalen. Een deskundige jury buigt zich over de optredens en wijst aan het einde van de middag een winnaar aan. Daarnaast is er dit jaar óók een publieksprijs te vergeven.

De winnaars van het festival openen het Bevrijdingsfestival op 5 mei. Deelnemers zijn dit jaar:

Pax Christie College
Elzendaal College
Metameer
NSG-Groenewoud
Montessori College
Kandinsky College
Stedelijk Gymnasium Nijmegen
SSGN
Notre Dame des Anges