concert: Bing & Ruth in TivoliVredenburg op DONDERDAG 07 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bing & Ruth in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
07 MEI
BING & RUTH Cloud Nine, 21:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Bing & Ruth
Toegang € 15,05

EXTRA INFORMATIE

Bing & Ruth draait om de Amerikaanse componist en pianist David Moore, maar voor dit concert speelt hij samen met een klassiek/ambient-ensemble met orgel, klarinet en bas in de bezetting. Zijn minimalistische pianostukken met een filmisch en sierlijk randje nemen je mee op een meditatieve reis waarbij je alles om je heen vergeet. Bing & Ruth werd getekend door fijnproeverslabel 4AD (Big Thief, Aldous Harding, The National) en bracht in 2017 het derde album No Home Of The Mind (2017) uit, opgenomen in een voormalige kerk in Hudson, New York met zeventien verschillende piano's. Dit voorjaar staat er een nieuw album op de planning, ongetwijfeld weer een aanrader voor liefhebbers van Ólafur Arnalds, Nils Frahm en Hauschka dankzij gelaagde pianoklanken en uitdijende ambient.

Gerelateerd nieuws