concert: Michalis Hatzigiannis in Melkweg (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Michalis Hatzigiannis in Melkweg) verplaatst naar vrijdag 19 maart 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
26 MEI
MICHALIS HATZIGIANNIS Max, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Michalis Hatzigiannis
Toegang € 32,30

EXTRA INFORMATIE

Michalis Hatzigiannis komt naar Nederland! Na een lange break is de populaire Griekse popster helemaal ready om deze zomer de Europese podia te betreden. Michalis werd met meerdere hits en platinumalbums al snel een bepalende singer-songwriter in zijn thuisland. Of het nu met een energieke track betreft of zijn soms hartverscheurende ballads - een belangrijke deler is zijn songs is altijd het persoonlijke waarmee de zanger steeds opnieuw weet te ontroeren.

Gerelateerde concerten