concert: Suzan & Freek in Openluchttheater De Goffert (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Suzan & Freek
    Bierpop 2018
  • Suzan & Freek
    Tuckerville 2018
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Suzan & Freek in Openluchttheater De Goffert) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
14 AUG
SUZAN & FREEK 20:00 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Suzan & Freek

EXTRA INFORMATIE

Na een uitverkochte clubtour in Nederland en België, staan Suzan en Freek deze (na)zomer met hun liveshow in 7 openluchttheaters. Met optredens op Paaspop, Sziget en Concert at SEA, bewees het succesvolle duo al dat zij moeiteloos een groot publiek kunnen raken. “We hebben super veel zin om voor het eerst de openluchttheaters in te gaan. We kijken ernaar uit om op deze bijzondere locaties, samen met band, onze liedjes te spelen”, aldus Suzan & Freek.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Suzan & Freek

Foto Suzan & Freek te Suzan & Freek Theatertour - 21/11 - Westlandtheater De Naald Foto Suzan & Freek te De Vrienden van Amstel Live 2020 Foto Suzan & Freek te Fields of Joy Festival 2019 Foto Suzan & Freek te Suzan & Freek Theatertour - 21/11 - Westlandtheater De Naald Foto Suzan & Freek te 100% NL Awards - 7/2 - The Box Foto Suzan & Freek te Suzan & Freek Theatertour - 21/11 - Westlandtheater De Naald
 
Bekijk alle 40 foto's van Suzan & Freek

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws