concert: Hans Dulfer in ECI Cultuurfabriek (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Hans Dulfer
    NN North Sea Jazz 2018 - Zaterdag
    © Charles Batenburg
  • Hans Dulfer
    North Sea Jazz 2015 - Zondag
    © Charles Batenburg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Hans Dulfer in ECI Cultuurfabriek) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
10 MEI
HANS DULFER 16:00 uur ECI Cultuurfabriek, Roermond
2020
Hoofdprogramma Hans Dulfer

EXTRA INFORMATIE

Hans Dulfer heeft met vooruitstrevende formaties (Perikels, Reflud, Big Boy) zich opgewerkt tot de bekendste saxofonist van Nederland. Na een succesvol theaterconcert in de ECI vorig seizoen, is hij nu aanwezig in de ECI popzaal voor een groot feest! Hans viert dit feestje omdat hij zich al vijfenzestig jaar een slag in de rondte speelt én hij de leeftijd van tachtig jaar bereikt. Deze avond presenteert hij een nieuwe, niet-te-missen band. Luister naar gerenommeerde muzikanten en een vers repertoire doorspekt met welbekende Dulferklassiekers. Samen met Hans en zijn band blik je terug op de toekomst en vier je feest alsof morgen nooit bestaan heeft.

Foto's van Hans Dulfer

Foto Hans Dulfer te North Sea Jazz 2015 - Zondag Foto Hans Dulfer te NN North Sea Jazz 2018 - Zaterdag Foto Hans Dulfer te NN North Sea Jazz 2018 - Zaterdag Foto Hans Dulfer te North Sea Jazz 2015 - Zondag Foto Hans Dulfer te NN North Sea Jazz 2018 - Zaterdag Foto Hans Dulfer te North Sea Jazz 2015 - Zondag
 
Bekijk alle 10 foto's van Hans Dulfer

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws