concert: Golden Dawn Arkestra in EKKO op DONDERDAG 04 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Golden Dawn Arkestra
    Zomerparkfeest 2017 - Zondag
    © Matthijs Mekking
  • Golden Dawn Arkestra
    Zomerparkfeest 2017 - Zondag
    © Matthijs Mekking


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Golden Dawn Arkestra in EKKO) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
04 JUN
GOLDEN DAWN ARKESTRA 20:30 uur EKKO, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Golden Dawn Arkestra
Toegang 16,50 euro

EXTRA INFORMATIE

INTERGALACTISCHE DISCOFUNK, AFROBEAT EN ROCK'N'ROLL IN DE BLENDER VAN BIJZONDER KUNSTENAARSCOLLECTIEF.

Avant-garde afrobeat collectief Golden Dawn Arkestra komt naar EKKO. De groep kunstenaars uit Austin, Texas die de wereld afreist met een kosmische boodschap: muziek overstijgt tijd en ruimte. Een muzikale mix van disco, soul en psych rock wat resulteer in uniek geluid, dat klinkt als Latijns-Amerika, met een omweg via Berlijn en New York. Golden Dawn Arkestra is een visueel spektakel waar de helft van de band als muzikant dient en de rest als performer. Dans, extase, feest en een muzikale reis rond de wereld.

Foto's van Golden Dawn Arkestra

Foto Golden Dawn Arkestra te Zomerparkfeest 2017 - Zondag Foto Golden Dawn Arkestra te Zomerparkfeest 2017 - Zondag Foto Golden Dawn Arkestra te Valkhof Festival 2017 Foto Golden Dawn Arkestra te Welcome To The Village 2017 - Zaterdag Foto Golden Dawn Arkestra te Zomerparkfeest 2017 - Zondag Foto Golden Dawn Arkestra te Welcome To The Village 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 17 foto's van Golden Dawn Arkestra