concert: Handsome Poets in Orpheus (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Handsome Poets
    Torenpop 2011
    © Tim van Veen
  • Handsome Poets
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Handsome Poets in Orpheus) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
30 MEI
HANDSOME POETS Rabobankzaal, 20:00 uur Orpheus, Apeldoorn (door: Gigant )
2020
Hoofdprogramma Handsome Poets
Toegang €19,50-22,50

EXTRA INFORMATIE

Iedereen herkent de eerste noten van Sky on Fire en kan de tune van de Olympische Spelen meezingen. Ze hebben alle grote festivals plat gespeeld, van Pinkpop en Lowlands tot Concert at Sea en Vrienden van Amstel. Ze hebben een volgepropte prijzenkast met platinum platen en alle mogelijke fraai vormgegeven prijzen. Maar uiteindelijk zijn en blijven de Handsome Poets gewoon die lieve schatten van tien jaar geleden.
Ze hebben zich nooit druk gemaakt over hun imago, dure studio’s of schrijfsessies in Londen of L.A. Zonder vooropgezet plan zijn ze opeens tien jaar verder. Ze willen gewoon hun eigen liedjes schrijven en spelen, en omdat het kan, soms die van anderen. Na hun succesvolle club tour langs de bekende poppodia in 2018/2019 gaan Tim, Nils, Daniël en Erik in 2020 het theater in. Ze spelen liedjes van zichzelf en een schat aan liedjes van andere artiesten.
En mooi meegenomen, de band viert hun tienjarig jubileum in de schijnwerpers…

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Handsome Poets

Foto Handsome Poets te Lowlands 2011 - dag 2 Foto Handsome Poets te 3FM Serious Talent Awards - 10/4 - Melkweg Foto Handsome Poets te Appelpop 2013 Foto Handsome Poets te Handsome Poets - 12/06 - Metropool Foto Handsome Poets te Handsome Poets - 13/10 - Metropool Foto Handsome Poets te 3FM Awards 2011
 
Bekijk alle 197 foto's van Handsome Poets

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws