concert: Handsome Poets in Theater 't Onderdak

  • Handsome Poets
    3FM Serious Talent Awards - 10/4 - Melkweg
    © Marieke Waalwijk
  • Handsome Poets
    Concert at Sea 2011
    © Eleni Hoefsloot
VR.
06 MRT
HANDSOME POETS 20:15 uur Theater 't Onderdak, Sassenheim
2020
Hoofdprogramma Handsome Poets
Toegang €19,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 06 maart 2020.
Dat is 26 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Iedereen herkent de eerste noten van Sky on Fire en kan de tune van de Olympische Spelen meezingen. Ze hebben alle grote festivals plat gespeeld, van Pinkpop en Lowlands tot Concert at Sea en Vrienden van Amstel. Ze hebben een volgepropte prijzenkast met platinum platen en alle mogelijke fraai vormgegeven prijzen. Maar uiteindelijk zijn en blijven de Handsome Poets gewoon die lieve schatten van tien jaar geleden.
Ze hebben zich nooit druk gemaakt over hun imago, dure studio’s of schrijfsessies in Londen of L.A. Zonder vooropgezet plan zijn ze opeens tien jaar verder. Ze willen gewoon hun eigen liedjes schrijven en spelen, en omdat het kan, soms die van anderen. Na hun succesvolle club tour langs de bekende poppodia in 2018/2019 gaan Tim, Nils, Daniël en Erik in 2020 het theater in. Ze spelen liedjes van zichzelf en een schat aan liedjes van andere artiesten.
En mooi meegenomen, de band viert hun tienjarig jubileum in de schijnwerpers…

Foto's van Handsome Poets

Foto Handsome Poets te Festyland 2012 Foto Handsome Poets te TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1 Foto Handsome Poets te Parkfeest Oosterhout 2013 Foto Handsome Poets te Central Park Festival 2017 Foto Handsome Poets te Handsome Poets - 22/11 - Effenaar Foto Handsome Poets te Handsome Poets - 10/1 - Tivoli
 
Bekijk alle 197 foto's van Handsome Poets

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws