concert: Handsome Poets in Schouwburg De Kring

  • Handsome Poets
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
    © Tim van Veen
  • Handsome Poets
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
    © Tim van Veen
DO.
05 MRT
HANDSOME POETS 20:00 uur Schouwburg De Kring, Roosendaal
2020
Hoofdprogramma Handsome Poets
Toegang €21,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 05 maart 2020.
Dat is 27 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Iedereen herkent de eerste noten van Sky on Fire en kan de tune van de Olympische Spelen meezingen. Ze hebben alle grote festivals plat gespeeld, van Pinkpop en Lowlands tot Concert at Sea en Vrienden van Amstel. Ze hebben een volgepropte prijzenkast met platinum platen en alle mogelijke fraai vormgegeven prijzen. Maar uiteindelijk zijn en blijven de Handsome Poets gewoon die lieve schatten van tien jaar geleden.
Ze hebben zich nooit druk gemaakt over hun imago, dure studio’s of schrijfsessies in Londen of L.A. Zonder vooropgezet plan zijn ze opeens tien jaar verder. Ze willen gewoon hun eigen liedjes schrijven en spelen, en omdat het kan, soms die van anderen. Na hun succesvolle club tour langs de bekende poppodia in 2018/2019 gaan Tim, Nils, Daniël en Erik in 2020 het theater in. Ze spelen liedjes van zichzelf en een schat aan liedjes van andere artiesten.
En mooi meegenomen, de band viert hun tienjarig jubileum in de schijnwerpers…

Foto's van Handsome Poets

Foto Handsome Poets te Appelpop 2013 Foto Handsome Poets te Scouting For Girls - 14/12 - Tivoli Foto Handsome Poets te Torenpop 2011 Foto Handsome Poets te Brabant Open Air 2013 Foto Handsome Poets te Handsome Poets - 22/11 - Effenaar Foto Handsome Poets te Metropolis 2010
 
Bekijk alle 197 foto's van Handsome Poets

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws