concert: Gregory Page in MEZZ in Mezz op ZONDAG 17 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Gregory Page
    Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster
    © Charles Batenburg
  • Gregory Page
    Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster
    © Charles Batenburg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Gregory Page in MEZZ in Mezz) verplaatst naar vrijdag 08 april 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
17 MEI
GREGORY PAGE IN MEZZ Kleine zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2020
Hoofdprogramma Gregory Page
Toegang Tickets € 14.50

EXTRA INFORMATIE

'I am the songbird & the worm.' Gregory Page is een romanticus met een voorliefde voor jaren ’20 crooners, oude grammofoonplaten en gedeukte hoeden. Hij is geboren in Londen en later verhuisd naar San Diego, waar hij gedichten en liedjes begon te schrijven. Hij noemt zichzelf een astronaut, Gregory transporteert met zijn muziek naar een andere wereld, een tijdloos universum.

De singer-songwriter, dichter en verhaalverteller neemt naast zijn eclectische country/folk muziek een grote zak verhalen mee naar een intieme setting. Zijn charisma komt goed tot zijn recht tijdens zijn liveshows. Deze sfeervolle ervaring mag je niet missen!

Foto's van Gregory Page

Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster
 
Bekijk alle 10 foto's van Gregory Page

Gerelateerd nieuws