concert: Paul de Munnik in Het Zonnehuis op VRIJDAG 29 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Paul de Munnik in Het Zonnehuis) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
29 MEI
PAUL DE MUNNIK 20:30 uur Het Zonnehuis, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Toegang 25,50

EXTRA INFORMATIE

De muziek van Paul de Munnik varieert van uitgesproken pop, rock, Westcoast, New Orleans-achtige groove, soul en blues naar chanson en het theaterlied. Twintig jaar lang maakte Paul de Munnik onder andere furore als helft van het succesvolle cabaret- en muziekduo Acda & De Munnik. Inmiddels heeft hij alweer twee soloalbums uitgebracht en is een derde onderweg. ‘Vat Van Jou’ is het eerste wapenfeit van dit nieuwe album en een bewerking van Joni Mitchel’s ‘A Case of You’.

Paul de Munnik vertaalde, of bewerkte eerder ‘Hier Encore’ van Charles Aznavour (Gister Nog) en 'A Very Good Year' van Frank Sinatra wat de titelsong van zijn tweede album 'Goed Jaar' is. Dit album werd in 2018 uitgebracht en was de opvolger van zijn debuutalbum 'Nieuw' uit 2016.