concert: Nicole Atkins in Trix op ZONDAG 07 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Nicole Atkins
    Heartland 2019
  • Nicole Atkins
    Heartland 2019


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Nicole Atkins in Trix) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
07 JUN
NICOLE ATKINS Bar, 19:30 uur Trix, Antwerpen
2020
Hoofdprogramma Nicole Atkins

EXTRA INFORMATIE

De muziek van de in New Jersey geboren Nicole Atkins is niet in één genre te stoppen. Het is een veelzijdige, melancholische reis met een donker randje langs pop, country, soul en blues. Haar sound staat bekend om de combinatie tussen traditionele vocale stijlen en introspectieve lyrics, door haarzelf genoemd ‘pop-noir’. Met elk nummer dat ze schrijft weet ze de luisteraar te transporteren naar een betoverde tijd en plek. Ze doet in het bijzonder haar geboorteplek New Jersey aan. Ze beschrijft de schoonheid van de Victoriaanse herenhuizen, de legendarische kermisattracties en de Asbury Park rock-and-roll scene die ze mee heeft herbouwd.

Foto's van Nicole Atkins

Foto Nicole Atkins te Paaspop 2019 - Zondag Foto Nicole Atkins te Heartland 2019 Foto Nicole Atkins te Heartland 2019 Foto Nicole Atkins te Paaspop 2019 - Zondag Foto Nicole Atkins te Heartland 2019 Foto Nicole Atkins te Heartland 2019
 
Bekijk alle 8 foto's van Nicole Atkins

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws