concert: Roos van Nijmegen Voorronde 1 in Merleyn (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Roos van Nijmegen Voorronde 1 in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
24 MRT
ROOS VAN NIJMEGEN VOORRONDE 1 20:30 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma AxU Misprint Terry Joint
Concert uitverkocht
Roos van Nijmegen Voorronde 1 in Merleyn is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
di 24 mrt
Roos Van Nijmegen Voorronde 1: Axu + Terry Joint + Misprint (verplaatst)
Merleyn, Nijmegen
€ 5,50

EXTRA INFORMATIE

De kern van AxU bestaat uit mensen die afgewezen zijn vanwege hun persoonlijke perspectief en praktijk van hun kunst. De kraai verbindt hen. Ze zijn lelijk, maken heel veel lawaai en zingen lelijk. Niemand waardeert kraaien echt, niemand ziet een kraai even goed als een duif, valk of adelaar. Niemand begrijpt echt wat ze doen behalve kraaien, want ze doen iets wat geen andere zangvogel doet. Dezelfde eigenschappen hebben de leden in AxU.
Terry Joint maakt zowel keiharde trapbeats als rock- en popnummers. De combinatie zorgt voor een heel gevarieerde show die altijd vol met energie zit. Met drie zangers/rappers ontstaat er een dynamische act. Met muzikale ondersteuning van producer Timothy en Terry Joint ontstaan de meest originele beats en gitaarriffjes.

De muziek van Misprint wordt omschreven als eclectische post-garage. Het Nederlandstalige Misprint staat bekend om zijn uitzinnige live shows, punk-poëzie en een breed instrumentarium dat verrassend ingezet wordt.