concert: Roos van Nijmegen Voorronde 3 in Merleyn op DINSDAG 07 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Roos van Nijmegen Voorronde 3 in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
07 APR
ROOS VAN NIJMEGEN VOORRONDE 3 20:30 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma Dosko Iris Romeijnders IøK

EXTRA INFORMATIE

Verhalen vertellen, dat is wat Iris Romeijnders doet. Geïnspireerd door muzikanten en tekstschrijvers als Leonard Cohen en Maxi Jazz (Faithless) vormen teksten de kern van haar performance. De muziek kenmerkt zich door een melancholische sfeer met invloeden uit de blues, jazz en pop.

“Anything worth doing good takes a little chaos.” Zoals Flea (Red Hot Chili Peppers) beschrijft is er geen muziek zonder (een klein beetje) chaos. In IøK wordt deze chaos neergezet als vier persoonlijkheden op tape en podium. De muziek schrijven we voor onszelf, maar is pas compleet wanneer de muziek jou raakt.

Je hoort een elektronische act, maar op het podium staat toch echt een band. Dosko verrast met een cleane sound, fijne melodieën, maar wel met een randje. Het sextet omarmt invloeden uit de dance, funk en hiphop, maar Dosko is vooral Dosko.”