concert: Gregor Philp / Kevin Montgomery in Tinus op ZONDAG 05 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Gregor Philp / Kevin Montgomery in Tinus) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
05 APR
GREGOR PHILP / KEVIN MONTGOMERY 16:00 uur Tinus, Panningen
2020
Toegang 15 vvk, dagkassa 20

EXTRA INFORMATIE

Kevin Montgomery groeide op in Nashville. Zijn vader Bob Montgomery was een songwriter, een muzikant en het vriendje van Buddy Holly. Zijn moeder was een veelgevraagd Nashville sessie-muzikant en onder meer achtergrondzangeres op Suspicious Minds van Elvis Presley. Geen verkeerd muzikaal nest voor kleine Kevin die in zijn jeugd verdere muzikale invloeden opdeed tijdens het 'busken' van de straten en de metro van New York. Kevin groeide uit tot een extreem getalenteerde singer/songwriter wiens muziek sterk is beïnvloed door California Country Rock, denk aan Gram Parsons, the Eagles, Roger McGuinn. De liedjesschrijverij van helden als Jackson Browne en Bruce Springsteen inspireerde hem tot het schrijven van liedjes waarin roots-folk en country elkaar ontmoeten.