concert: Hatis Noit in Stadsklooster Utrecht op VRIJDAG 13 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Hatis Noit in Stadsklooster Utrecht) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
13 MRT
HATIS NOIT 20:00 uur Stadsklooster Utrecht, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Hatis Noit
Toegang Regulier: 15,-
Studenten: 11,-

EXTRA INFORMATIE

Synthese is een zoektocht naar de samensmelting van drie op het eerste gezicht sterk verschillende genres; modern klassiek, elektronica en pop. Op onconventionele locaties in Utrecht word je tijdens Synthese meegenomen op een inspirerend avontuur.

Synthese #2 neemt voor één avond de Antoniuskerk over om de Franse componist Olivier Messiaen in een nieuw daglicht te zetten. De avond wordt geopend door de saxofoniste Laura Agnusdei, gevolgd door een uitvoering van Messiaens orgelstuk L’Ascension, uitgevoerd door de twintigjarige organist Francesca Ajossa, de avond wordt afgesloten door de Japanse vocaliste Hatis Noit. Het zijn artiesten die ieder op hun eigen manier nieuwe klanken ten gehore brengen. Pioniers van deze eeuw die we samenbrengen met een pionier van de vorige eeuw die naast dat hij zijn stempel heeft gedrukt op modern klassieke muziek een blijvende inspiratiebron is voor diverse popartiesten vandaag de dag.