concert: Highland Stringband / Insa McLean in Cafe The Jolly Cat op ZONDAG 23 FEBRUARI 2020

ZO.
23 FEB
HIGHLAND STRINGBAND / INSA MCLEAN 15:00 uur Cafe The Jolly Cat, Winsum
2020
Toegang Voorverkoop € 12,50, aan de deur € 15,00
Tickets: via de Rocking Good Folk website, bij Café The Jolly Cat tijdens openingstijden, en via Eventbrite (zoek op Highland Stringband).

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 23 februari 2020.
Dat is 1513 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Highland Stringband & Insa McLean bij Rocking Good Folkclub
De Highland Stringband is: Harry van Til (gitaar, 5 string banjo, zang) en de gebroeders Henk (contrabas en zang) en Hans de Vries (gitaar, bouzouki, zang).
In de jaren ’70 en ’80 waren ze de wereldberoemde folkband Sistrum! Met Sistrum hebben ze in 1983 de LP "Beter laat.." uitgebracht.
Tegenwoordig spelen ze als trio Highland Stringband en Henk de Vries speelt in de streektaalband Magwel, in 2017 te zien en horen met Freek de Jonge in de Oosterpoort en het televisieprogramma DWDD.
De Highland Stringband speelt folk; Krachtige meerstemmige liederen uit Ierland en Schotland, meezingers, gevoelige ballads en up tempo. Het is een unieke gelegenheid om de mannen bij de Rocking Good Folkclub in actie te zien!
Ze laten zich graag aanvullen door muzikanten die ze in de loop van de jaren tegen zijn gekomen en voor de Rocking Good Folkclub brengen ze Insa McLean mee, Insa speelt accordeon en fluiten en zingt.