concert: Roachford - Enige NL show in Hedon op WOENSDAG 06 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Roachford
    W-Fest 2021
  • Roachford
    W-Fest 2021


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Roachford - Enige NL show in Hedon) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
06 MEI
ROACHFORD - ENIGE NL SHOW Grote zaal, 20:30 uur Hedon, Zwolle
2020
Hoofdprogramma Roachford

EXTRA INFORMATIE

In 1988 scoorde de zanger Andrew Roachford met de naar hem genoemde band Roachford een dikke hit in Nederland met het nummer Cuddly Toy. Naast de meerdere platina en gouden albums die hij solo en met band behaalde is hij vanaf 2010 ook nog zanger bij Mike & the Mechanics en is zijn stem terug te horen op diverse dance-tracks.

Andrew Roachford zat al vanaf zijn vierde jaar achter de piano, luisterde naar Al Green, Stevie Wonder en Jimi Hendrix en groeide op in London waar hij in een bruisende scene alle muzikale invloeden uit de jaren 70 en 80 als een spons opzoog. Als songschrijver krijgt hij het voor elkaar om gevoelens waarvan je niet eens wist dat je ze had, om te zetten in woorden.

Foto's van Roachford

Foto Roachford te Roachford / Sniff 'n' The Tears - 12/11 - Boerderij Foto Roachford te Roachford / Sniff 'n' The Tears - 12/11 - Boerderij Foto Roachford te W-Fest 2021 Foto Roachford te W-Fest 2021 Foto Roachford te Roachford / Sniff 'n' The Tears - 12/11 - Boerderij Foto Roachford te Roachford / Sniff 'n' The Tears - 12/11 - Boerderij
 
Bekijk alle 12 foto's van Roachford

Gerelateerd nieuws