concert: Dubioza Kolektiv in Doornroosje op ZONDAG 20 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Dubioza Kolektiv
    Lollapalooza Berlijn 2016 - Zaterdag
    © Anne-Marie Kok
  • Dubioza Kolektiv
    Sziget 2017 - Woensdag
    © Linde Dorenbos


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dubioza Kolektiv in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
20 DEC
DUBIOZA KOLEKTIV Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Dubioza Kolektiv

EXTRA INFORMATIE

Het Bosnische ‘kolektiv’ Dubioza Kolektiv is al jaren één van Zuidoost-Europa’s meest populaire en succesvolle bands. Maar ook in andere delen van Europa beginnen ze steeds meer voet aan de grond te krijgen. Volgens ons geheel terecht want met hun muzikale smeltkroes van hiphop, reggae, ska, rock, elektronica en Bosnische folklore komen de voetjes zeker van de vloer.

Deze energieke mix gecombineerd met een krachtige politieke boodschap maakt dit 7-tal een ultieme festivalact. In Nederland hebben dit ook zeker laten zien op o.a. Lowlands en Down The Rabbit Hole. Deze avond laat Dubioza Kolektiv echter ook zien dat ze prima uit de voeten kunnen in een poppodium: feest gegarandeerd.

Foto's van Dubioza Kolektiv

Foto Dubioza Kolektiv te Dubioza Kolektiv - 16/04 - Melkweg Foto Dubioza Kolektiv te Dubioza Kolektiv - 16/04 - Melkweg Foto Dubioza Kolektiv te Dubioza Kolektiv - 16/04 - Melkweg Foto Dubioza Kolektiv te Lollapalooza Berlijn 2016 - Zaterdag Foto Dubioza Kolektiv te Sziget 2017 - Woensdag Foto Dubioza Kolektiv te Dubioza Kolektiv - 16/04 - Melkweg
 
Bekijk alle 46 foto's van Dubioza Kolektiv

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws